MARKKINOINNILLA MYYNTI NOUSUUN

 

Hakukoneoptimointi ja -markkinointi

Annna meidän auttaa sinua tekemään tuloksellista markkinointia verkossa.SEO SEM hakukoneoptimointi ja markkinointi

Ihmisten tiedonhaku keskittyy yhä enenevässä määrin internetiin. Kukapa ei olisi kuullut Googlesta, Yahoosta tai muista hakukoneista. Hakukoneet etsivät asiakkaan kaipaamaa tietoa internetistä löytyvistä sivustoista käyttäen pitkälle kehitettyjä menetelmiä. Tietoa hakeva ihminen toivoo löytävänsä haettavan tiedon yleensä parilla hakusanalla, kuten vaikkapa "parturi kankaanpää".

Ota yhteyttä NYT 050 - 5721004  tai  Lue lisää

 

Kävijäseuranta

Löydettävyys ratkaisee

Löydettävyys ratkaisee  Autamme sinua löytämään olennaisen sivustosi analyytikasta ja optimoimaan sisällön konversioiden maksimoiseksi.Autamme sinua löytämään olennaisen sivustosi analyytikasta ja optimoimaan sisällön konversioiden maksimoiseksi.

Yrityksen verkkosivujen toimimiseksi on tärkeää selvittää mitä kautta sivuillakävijät tiensä sivuille löytävät, jotta voidaan panostaa hyväksi havaittuihin keinoihin ja kehittää sivua asiakkaiden kiinnostuksen mukaan. Saaduista tiedoista selviää onko sivujen sisällössä kohderyhmän mielestä puutteita tai ovatko sivut huonosti löydettävissä.

 

Ota yhteyttä NYT 050 - 5721004  tai  Lue lisää

 

Sähköpostimarkkinointi

Suora kontaktiSähköposti-suora  - Sähköpostimarkkinointi on kustannustehokas ratkaisu, johon asiakkaat reagoivat nopeammin, kuin tavalliseen suoramarkkinointikirjeeseen.

Sähköpostimarkkinointi on kustannustehokas ratkaisu, johon asiakkaat reagoivat nopeammin, kuin tavalliseen suoramarkkinointikirjeeseen. Vastaanotettu viesti on jatkuvasti asiakkaan saatavilla ja siihen on helppo vastata, kun päätös yhteydenotosta on tehty.

 

Ota yhteyttä NYT 050 - 5721004  tai  Lue lisää

 

Sosiaalisen median hyödyntäminen

 

Sosiaalinen media - Rakennamme kohderyhmääsi osuvan ja käyttäjiä aktivoivan kampanjan!Rakennamme kohderyhmääsi osuvan ja käyttäjiä aktivoivan kampanjan! Sosiaalisella medialla tarkoitetaan verkossa toimivien yksilöiden ja yhteisöjen sisällöntuotantoa ja -kulutusta. Suomessakin suositut yhteisöpalvelut, kuten esimerkiksi Facebook ja Youtube, tavoittavat päivittäin yhteensä miljoonia käyttäjiä. Palveluiden käyttäjät kommentoivat muille yhteisöjen jäsenille kokemuksiaan ja lähettävät linkkejä verkkosivuista ja niiden palveluista, joihin he ovat tutustuneet. Yritysten vahvojen brändien ympärille muodostuu yhteisöpalveluissa omia verkkoyhteisöjä, joihin käyttäjät liittyvät jäseniksi.

 

Ota yhteyttä NYT 050 - 5721004  tai  Lue lisää

 

QR -koodit markkinoinnissa

QR-koodi - QR- koodin avulla voidaan jakaa erilaista tietoa, kuten tekstiä, nettilinkkejä tai käyntikortteja.

QR- koodin avulla voidaan jakaa erilaista tietoa, kuten tekstiä, nettilinkkejä tai käyntikortteja. Kameralla ja verkkoyhteydellä varustettu päätelaite, esim. puhelin, ohjautuu helposti ennalta määritettyyn QR- koodiin esim. verkkosivustoon tai kontaktitietoon yms.

Ota yhteyttä NYT 050 - 5721004 tai Lue lisää

Share This!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa